Forum Adama & tlenowego Pokoju Katolickiego
Forum dyskusyjne jest częścią Serwisu Internetowego Adama

Google

Web www.aydam.org
Strona Główna Katolickie Forum Adama i przyjaciół forum
Forum Serwisu Internetowego Adama i fora sympatyków

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
List Agatki do tych co mogą jej poródź
Autor Wiadomość
Jutrzenka 
mariola *wnmp*

Wyznanie: katolik
Wysłany: 2007-03-20, 21:38   List Agatki do tych co mogą jej poródź
   Zaproszone osoby: 3

List Agatki do tych co mogą jej poródź

CZEŚĆ TO JA - AGATKA !

Mam siedem lat. Jestem, a raczej byłam beztroskim, ciekawym świata dzieckiem. Chodziłam do zerówki w SP nr 301 w Warszawie i szykowałam się do pierwszej klasy. Mam młodszego brata, którego bardzo kocham, troskliwych i pracowitych rodziców. Jesteśmy szczęśliwi, aż tu nagle… 26 stycznia okazało się, że jestem chora, mam guza pnia mózgu. Od tej chwili wszystko się zmieniło. Dużo czasu spędzam w szpitalu dostaję chemię i mam nadzieję, że wyzdrowieję. Marzę o pierwszej klasie, o wakacjach, o pływaniu i o wielu innych rzeczach – niby prostych, ale dla mnie wyjątkowych. A najbardziej marzę o tym, by było jak dawniej. Być może uda się leczyć mnie za granicą, bo przez guz w mojej głowie przechodzą dwie tętnice i nie można go operować w Polsce. Jeśli chcecie pomóc mi spełnić marzenia – nie bądźcie obojętni!

Pomóż mi wyzdrowieć

Jeżeli chcesz wpłacić 1% podatku przekaż go na konto:

Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą” Zbiórka publiczna nr: 90 1020 1156 0000 7002 0051 6088 z dopiskiem: 4093 podatek 1% na OPP Pozostałe wpłaty prosimy kierować na konto:

Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą” ul. Łomiańska 5, 01-685 Warszawa nr: 50 1020 1156 0000 7902 0007 7248 z dopiskiem: darowizna na rzecz Agatki Dembe

Przekazanie 1% podatku na rzecz Agatki Dembe. Na przekazie należy wpisać tytułem: 4093 podatek 1% na OPP. Osoby fizyczne, a także spółki osobowe, mogą odliczyć od kwoty do opodatkowania 6% dochodu (PIT), a osoby prawne 10% dochodu (CIT). Na przekazie należy wpisać tytułem: darowizna na leczenie i rehabilitację Agatki Dembe.

Pozdrawiam Agatka
Bez wątpienia jesteś osobą wrażliwą, dostrzegającą rzeczy, których zwykłe osoby nie zauważają. I uważam, że to jest ogromna zaleta, bo tylko w takich osobach jak Ty to co najcenniejsze dla ludzkości jest w stanie przetrwać. Chciałabym, aby te wszystkie złe uczucia, które panują teraz w Twoim sercu odeszły raz na zawsze. Aby słowa: samotność, smutek, cierpienie były Ci zupełnie obce. Mam nadzieję, że kiedyś znajdziesz wartościowego człowieka, który pokocha Ciebie prawdziwą miłością, który będzie przy Tobie zawsze bez względu na okoliczności.

Odpowiedz do tematu